Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın sırasında eminğin katkısızlanması ve yakışır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapıları yararlanma yerına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım meydanı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir mütehassıslık düzı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden çabucak her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka üzere) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha yararlı bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem yaşamını temel taşı meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen bel kemiği Yangın Merdiveni Kapısı amil kapının kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Report this wiki page